O singură țară mai lasă fanii pe stadion

Un număr de şase țări au ales să permită disputarea meciurilor din  campionatele interne în ultima săptămână, în ciuda amenințării coronavirusului. Este vorba de Rusia, Turcia, Serbia, Ungaria, Ucraina și Belarus, ultima dintre acestea permiţând chiar şi accesul  suporterilor  la meciuri.

Singura federație care nu a luat încă măsuri împotriva coronavirus este Belarus. În ciuda amenințării pe care o prezintă pandemia, șefii fotbalului bielorus au decis că meciurile pot continua în condiții normale. O posibilă explicaţie ar fi aceea că meciurile  din campionat urmează să înceapă pe data de  3 aprilie, însă partidele din sferturile Cupei s-au desfășurat vineri,  chiar cu spectatori.

Comunicatul federației din Belarus lasă să  se înţeleagă  că se vor lua totuşi măsuri: „Având în vedere situația de față din Belarus referitoare la COVID-19, Federația de Fotbal din Belarus informează că partidele programate pentru luna martie, din manșa secundă a Cupei Belarusului, se vor disputa în condiții normale, nu cu porțile închise. În același timp, ABFF continuă să monitorizeze evoluția situației din Belarus și nu numai și va lua măsurile potrivite atunci când vor fi necesare”.

Bielorușii ignoră pandemia de coronavirus pentru că nu au avut foarte multe cazuri, sunt  doar 27 de cazuri confirmate de coronavirus iar trei persoane s-au vindecat până acum şi nu există decese.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: