Real Madrid, cu toată echipa în carantină

Jucătorii echipei Real Madrid au intrat în carantină după ce un fotbalist a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Decizia de suspendare a meciurilor din La Liga s-a  luat după ce  Real Madrid  a intrat în carantină. 

Campionatul de fotbal al Spaniei a fost suspendat din cauza coronavirusului  însă jucătorii echipei Real Madrid sunt în carantină. După suspendarea campionatului italian și Spania a decis să suspende meciurile din La Liga. Măsura vine ca urmare a anunțului făcut de clubul madrilean, Real Madrid, conform căruia unul dintre jucătorii echipei a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, motiv pentru care toată echipa a intrat în carantină.

„Având în vedere circumstanțele cunoscute în această dimineață, referindu-se la carantina stabilită la Real Madrid și la posibile rezultate pozitive ale jucătorilor din alte cluburi, La Liga consideră că circumstanțele sunt suficiente pentru a continua cu următoarea fază a protocolului de acțiune împotriva COVID- 19. În consecință, în conformitate cu măsurile stabilite în Decretul Regal 664/1997 din 12 mai, este de acord să suspende desfășurarea meciurilor pentru cel puțin două zile”, se arată într-un comunicat de presă al federație spaniole.

Spania este al doilea campionat de fotbal puternic din Europa în care sunt suspendate meciurile de fotbal, după Italia.

Jurnaliştii spanioli au anunţat că Real Madrid a decis declanşarea protocolului pentru coronavirus după ce unul dintre jucători, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost găsit pozitiv. După aflarea diagnosticului, toţi jucătorii de la echipă au părăsit baza de pregătire de la Valdebebas, a informat digisport.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: