Suporterii cer prelungirea contractului lui Mario Găman cu Pandurii

Revocarea vechiului administrator special de la Pandurii Târgu Jiu a adus mare bucurie suporterilor echipei gorjene. Aceştia au salutat public decizia USMO de înlocuire a administratorului şi cer acum conducerii clubului să prelungească contractul antrenorului Mario Găman.

Ceea ce era normal să se întâmple încă de când CEO a decis să părăsească definitiv Pandurii, ieşind din asociere, s-a realizat marţi când singurul membru fondator al clubului rămas alături de Pandurii, USMO, a revocat administratorul Daniela Şerban, jurista CEO numită anul trecut la Pandurii. Acesteia i s-a reproşat public, atât de către suporteri cât şi de către antrenori, faptul că nu a făcut nimic pentru ca Pandurii să poată face transferuri în acest ultim sezon, pentru a putea lupta cu şanse egale cu alte formaţii pentru promovarea în Liga 2.

Revoltaţi mai ales de rezilierea contractului antrenorului principal Mario Găman, şi al secundului său Bobi Staicu, suporterii au cerut de mai multe ori această schimbare de administrator iar acum solicită conducerii să îl convingă pe Mario Găman să rămână la Pandurii. „Salutăm decizia conducerii de revocare a doamnei Șerban din funcția de Administrator Special și înlocuirea acesteia cu domnul Marian Golea. Așteptăm acum decizia conducerii de păstrare a staff-ului tehnic. Tot ce a fost început trebuie continuat într-un proiect frumos cu jucători locali. Mai bine în al 12-lea ceas decât niciodată! Hai Pandurii!”, au scris suporterii pe paginile grupurilor de fani.

Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia este singurul membru fondator rămas la Pandurii, după ce CEO, Primăria Târgu Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj s-au retras în acest an, iar Artego se retrăsese deja cu un an în urmă.

Galerie foto


Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: