Suporterii rămân alături de Pandurii și în Liga 4

Suporterii echipei Pandurii din cele două galerii care s-au format după retrogradarea din Liga 1 spun că rămân alături de echipă indiferent în ce Ligă va juca. Aceștia acuză de incompetență conducerea actuală a clubului și spun că nimeni nu e mai presus decât echipa Pandurii.

Grupările de suporteri ai echipei Pandurii rămân alături de formația fanion a Gorjului chiar și în Liga 4. Tinerii din galeriile Regiment Târgu Jiu și Blue Boys 62 spun că vor susține echipa indiferent de situație. „Regiment Târgu Jiu și Blue Boys 62 își mențin ferm pozitia pe care o au de la începutul acestui drum:  NE SUSTINEM ECHIPA INDIFERENT DE SITUATIE!”, au scris fanii pe paginile grupărilor pe care le reprezintă, adăugând că rămân lângă echipă și la greu: „După cum bine știți, echipa s-a retras din Liga 3 din cauza incompetenților care încă se afla la conducere și nu au pic de demnitate. Pandurii Târgu Jiu va evolua în Liga 4 din acest sezon, iar datoria noastră rămâne aceeași. Să fim lângă echipă la bine și la rău. Așadar, noi cei care am fost mereu lângă această echipă, vom continua fără doar și poate să ne susținem favoriții oriunde ar juca.  În încheiere, vrem să spunem public că Regiment Târgu Jiu și Blue Boys 62 se dezic de orice asociere cu un vreun om din conducerea acestui club și rupe orice colaborare cu aceștia. Nimeni nu e mai presus decât clubul nostru”.

Pandurii a anunțat recent că se retrage din Liga 3 pentru că nu poate face transferuri și că se va înscrie în Liga 4 în acest nou sezon. Miercuri echipa va avea programat primul meci oficial din acest sezon, în Cupa României, la Petroșani.

Vizualizări: 1,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: