Mirel Rădoi revine la Severin. Primul meci din campionat cu Universitatea Craiova

Noul antrenor al Universităţii Craiova va debuta oficial şi în campionat duminică, dar nu la Craiova ci pe stadionul de la Severin. Mirel Rădoi a prefaţat meciul contra celor de la CS Mioveni, programat duminică după-amiază, precizând că vor fi mulţi spectatori la stadion.

Universitatea Craiova se va duela în cadrul etapei a 5-a a Superligii României cu CS Mioveni, duminică, de la ora 16:00. Mirel Rădoi debutează și în campionatul României în postura de antrenor al oltenilor, după victoria din Conference League contra celor de la Zorya Lugansk, scor 3-0. În cadrul unui interviu acordat înaintea partidei contra celor de la CS Mioveni, noul tehnician al oltenilor a vorbit despre puterea de grup a echipei antrenate de Alexandru Pelici. Antrenorul Universității Craiova spune despre CS Mioveni că este o formație foarte periculoasă, mai ales că etapa trecută aceștia au remizat cu FCSB, scor 1-1.

Partida de duminică se va disputa la Severin și nu la Craiova, însă Mirel Rădoi nu consideră acest lucru un impediment pentru jucătorii săi. Fostul selecționer consideră că fanii echipei pe care o conduce vor fi în număr mare și pe stadionul din orașul vecin.  „O să fie un meci destul de disputat, împotriva unui antrenor pe care îl apreciez foarte mult (n.r. Alexandru Pelici). Chiar dacă este pe ultimul loc, este o echipă destul de periculoasă. Cea mai bună dovadă este că runda trecută putea să câștige pe final de meci împotriva lui FCSB. Este o echipă arțăgoasă. Sunt mai proaspeți, mă aștept să vină pe început de meci în pressing. Noi suntem pregătiți! Atmosfera nu poate fi decât una foarte bună. Doar că în această seară încheiem această bucurie și ne concentrăm pentru altă competiție.  Lumea va fi la stadion, și nu doar cei din Severin. Vor veni din toată țara să fie alături de băieți. Importantă e victoria”, a spus Mirel Rădoi.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: