Surpriză la handbal: CSM Târgu Jiu a administrat prima înfrângere liderului Dacia Mioveni

Surpriză de proporţii în această seară, la Sala Sporturilor, acolo unde s-a disputat meciul din etapa a noua a Diviziei A la handbal feminin dintre echipa locală a CSM şi liderul neînvins al Seriei C a Diviziei A, CS Dacia Mioveni. Handbalistele clubului primăriei au reuşit surpriza campionatului şi au administrat prima înfrângere liderului.   

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu este cunoscută deja ca fiind o echipă mică, dar ambiţioasă, care cedează greu acasă. Nici miercuri seară, la meciul susţinut în faţa liderului Seriei C a Diviziei A, CS Dacia Mioveni, fetele pregătite de Liviu Andrieş nu au cedat şi au crezut în şansa lor, reuşind ceea ce nici o echipă din aceasta serie nu a putut până acum, să administreze prima înfrângere celei mai puternice echipe din această serie, Dacia Mioveni.

Cu jucătoare de mare valoare în lot şi cu un buget impresionant pentru a promova sezonul acesta în Liga Florilor, Dacia Mioveni s-a văzut pusă în dificultate de mai tânăra echipă din Târgu Jiu. Gorjencele au condus pe toată durata meciului ostilităţile, iar la pauză scorul a fost 12 – 10, distanţa dintre handbalistele de la  CSM şi liderul din Mioveni menţinându-se constant până la final, scorul meciului fiind  23 – 21.

Pentru că în cel de-al doilea  meci al serii, disputat la Târgovişte, tot miercuri seara, dar de la  ora 17:00,  Activ Prahova  Ploieşti  se impusese, scor 29 – 10, CSM Târgu Jiu rămâne pe locul trei în clasament, loc  pe  care nu îl mai poate pierde în acest sezon.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: