Surprizele elevilor gorjeni pentru Balurile Bobocilor

Liceele din Târgu Jiu se pregătesc intens pentru Balurilor Bobocilor, care vor avea loc în luna noiembrie. Organizarea acestor evenimente este tratată cu maximă seriozitate de către elevii claselor terminale, mai ales la colegiile de prestigiu din oraş. Ca şi la concursurile şcolare, o competiţie se duce între Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, Colegiul Naţional „Spiru Haret” şi Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” şi când vine vorba de Balul Bobocilor. Fiecare organizator îşi doreşte ca balul propriului liceu să fie la înălţime, iar pentru asta elevii au contactat deja artiştii şi formaţiile de muzică preferate de adolescenţi. Vor veni la Târgu Jiu trupe de hip-hop, precum: C.T.C. şi C.I.A, cât şi artişti de talia lui Tudor Chirilă.

Luna noiembrie este luna în care se organizează baluri pentru bobocii intraţi în această toamnă pe băncile liceului. După ce aproximativ două luni au umblat după sponsorizări, acum elevii claselor terminale de la liceele de prestigiu din Târgu Jiu se pot lăuda cu invitaţi aflaţi în topul preferinţelor adolescenţilor.

Pentru bobocii de la Colegiul Naţional „Tudor Vladmirescu”, balul va fi organizat în data de 13 noiembrie, la Anna Summer Events, preţul biletului fiind de 30 de lei/persoană. Cu acest prilej, va ajunge la Târgu Jiu Tudor Chirilă, cel care a fondat formaţia Vama Veche. „Este un eveniment al elevilor care se organizează în fiecare an. Anul acesta, de organizarea Balului Bobocilor s-au ocupat elevii clasei a XII-a B împreună cu Asociaţia Părinţilor. Doamna preşedinte Laura Lungescu ne-a ajutat foarte mult, i-a îndrumat pe copii astfel încât să nu apară incidente. Se încearcă să se facă o activitate frumoasă, este o acţiune de „bun venit” pentru noii elevi ai Colegiului Naţional „Tudor Vladmirescu”. La restaurantul de pe Insuliţă nu plătim chirie, însă elevii au mers pe la diferite firme şi au reuşit să atragă sponsorizări pentru celelalte cheltuieli necesare organizării evenimentului. Invitatul nostru este Tudor Chirilă”, a declarat Carmen Negrea, profesor-diriginte al clasei a XII-a B de la CNTV. Zece perechi vor concura pentru titlurile de Miss şi Mister CNTV.      

Trupa C.T.C. la Balul Colegiului „Ecaterina Teodoroiu”

Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” va organiza Balul Bobocilor în data de 19 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar preţul unui bilet este de 20 de lei. Liceenii organizatori aduc la Târgu Jiu trupa C.T.C., o trupă care s-a înfiinţat la sfârşitul anului 1999 în formula L Doctor si Deliric 1 (foşti membri E.L.I.T.A) cu Vlad Dobrescu şi DJ Paul. „Tema Balului Bobocilor este „O seară la Hollywood”. În momentul de faţă, suntem încă în perioada de preselecţii. Am contactat trupa de rapperi C.T.C, iar prezentatorul balului este un actor de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. În program mai avem formaţii şi interpreţi de muzică uşoară din Târgu Jiu. Noi credem că va fi un eveniment reuşit, avem jocuri de lumini, sunet şi decor profesional. În aceste zile vom pune în vânzare şi biletele, iar pe baza acestora se va organiza o tombolă, premiile urmând a fi oferite de sponsori”, a declarat Gabriel Vandra, unul dintre elevii clasei organizatoare.

balul_bobocilor

Bal inedit pentru elevii de la Colegiul „Spiru Haret”

Colegiului Naţional „Spiru Haret” va organiza Balul Bobocilor pe data de 26 noiembrie, iar elevii organizatori anunţă cel mai reuşit eveniment de acest gen din ultimii ani. Balul va avea loc la Anna Summer Events, în acelaşi loc urmând să aibă loc şi after party. La evenimentul Colegiului Naţional „Spiru Haret” a fost invitată Trupa C.I.A., o trupa românească de hip-hop din Craiova, care a fost fondată în anul 2004, având la baza 4 membri: Byga, Phila, Rashid şi DJ H. Costurile balului vor fi suportate tot din sponsorizări. „O masă VIP costă 250 de lei pentru 10 persoane, dar se mai pot adăuga patru locuri. Petrecerea de după bal va fi tot la Anna, avem totul pregătit lumini, boxe, DJ. Va fi ceva inedit faţă de anii trecuţi”, a declarat Alberto Daniel Burlan, elev în clasa a XII-a.

Liceenii organizatori de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” au ales deja concurenţii. „Avem 8 perechi în concurs, la preselecţii au participat aproximativ 40 de fete şi 12 băieţi. În cadrul balului, concurenţii vor trebui să susţină mai multe probe: proba de cultură generală, proba de seară, proba surpriză, precum şi proba de dans. Vom avea momente umoristice, diferite scenete. Vom închiria o scenă din Craiova. Vom organiza şi o tombolă, la intrare fiecare participant va extrage câte un bileţel, iar premiile acordate vor consta în produse cosmetice şi abonamente la sala de forţă”, a mai precizat Alberto Daniel Burlan. Un bilet la Balul Bobocilor al Colegiului Naţional „Spiru Haret” costă 25 de lei, cu condiţia să fie achiziţionat înainte de ziua evenimentului, pentru că altfel va ajunge la 30 de lei.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: