Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surse: Sediul CE Oltenia rămâne la Târgu Jiu

Sediul Complexului Energetic Oltenia va rămâne deocamdată la Târgu Jiu, acţionarii amânând luare unei decizii, spun surse. Acest aspect a fost aflat şi de senatorul Dian Popescu, care are informaţii că în şedinţa AGA s-a propus efectuarea unui studiu de impact înainte de reanalizarea propunerii de mutare a sediului social la Bucureşti.

Senatorul ALDE Dian Popescu a avut ieri discuţii şi cu ministrul Energiei, Victor Grigorescu. Cei doi au constatat că au unele puncte de vedere comune, cum ar fi cel privind rămânerea statului ca acţionar majoritar la CE Oltenia. "Discuţiile au arătat că societatea CE Oltenia rămâne în strategia energetică un element de siguranţă naţională. Este exclus să se întâmple aici ce s-a întâmplat la Hunedoara", a spus senatorul Popescu. (A.A.)

Vizualizări: 5,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: