Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bani pentru Energia, să facă "figuraţie" la Piteşti

Energia Târgu Jiu joacă miercuri, la Piteşti, meciul decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup la baschet masculin. Lipsa banilor a făcut să existe riscul ca echipa să nu poată face deplasarea, dar în ultimul moment Complexul Energetic Oltenia ar fi virat o sumă de bani.  "Am înteles că a virat luni 40.000 de lei, ca să nu ne sancţioneze pentru neparticipare, să nu plătim mai mult. Îi mulţumesc pe această cale domnului Ciobotărică, deşi mergem să facem figuraţie acum, că jucătorii au plecat", a spus Ion Călinoiu la TV Sud.

Echipa s-a destrămat în ultimele săptămâni, din cauză că jucătorii nu au mai fost plătiţi, iar ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunţat că nu va mai permite Complexului Energetic Oltenia să sponsorizeze sportul.

Vizualizări: 1,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: