Suspectaţi că au pariat pe meciul ACS Poli - Pandurii

Un oficial al echipei ACS Poli Timişoara îşi suspectează jucătorii că nu şi-au apărat corect şansele în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, terminat la egalitate, scor 1-1. Radu Birlică are informaţii că unii jucători pariază. Din declaraţiile date de antrenorii celor două echipe după meci nu au rezultat astfel de suspiciuni.

ACS Poli Timişoara a obţinut primul punct după cinci etape în care au fost învinşi în Liga a 2-a. Radu Birlică suspectează că unii dintre jucătorii săi ar fi implicaţi în jocuri murdare şi a lăsat de înţeles că aceştia ar paria pe meciurile echipei.

„Fotbaliştii care joacă la pariuri nu trebuie iertaţi, trebui excluşi pe viaţă din fotbal. În cazul în care o să am probe evidente, o să le fac publice. Deocamdată aştept mai multe informaţii şi merg pe ideea că jucătorii mei nu se înscriu în lucruri din astea. Eu cred că avem sprijinul Federaţiei să dăm în vileag jucătorii care joacă la pariuri. Vrem sau nu să recunoaştem, există o mafie a pariurilor în România”, a declarat Radu Birlică la Sport Total FM.

Ştefan Nanu, antrenorul lui ACS Poli Timişoara, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi. „Din punctul meu de vedere, este un rezultat echitabil. Am avut două-trei situaţii de a înscrie, dar asta este. Sunt jucători tineri, care încă nu au luat contact cu liga a doua. Am avut şapte juniori în teren. Mă bucur pentru ei, acest punct sper să fie de bun augur şi să avem rezultatele pe care ni le dorim cu toţi”, a spus antrenorul Timişoarei despre meci.

Şi antrenorului de la Pandurii i s-a părut corect rezultatul. „După aspectul jocului, sigur că este un rezultat echitabil. Desigur, ne-am fi dorit victoria, dar încercăm meciurile următoare să câştigăm toate punctele”, a precizat Adrian Bogoi.

Vizualizări: 1,258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: