Suspiciuni: De ce au rămas ștampilele de control la președinții secțiilor de votare

Deși a trecut mai bine de o săptămână de la alegerile parlamentare, la nivelul județului Gorj lucrurile par a nu fi lămurite. Cel puțin asta reiese din faptul că încă nu au fost recuperate de către Prefectura Gorj toate ștampilele de control de la președinții secțiilor de votare din județ.

Primarul din comuna Turburea, Ion Bârcă, a rămas uimit să afle că ștampilele de control nu au fost predate de către președinții de secții odată cu procesele verbale. ”E o situație pe care nu am înțeles-o. Mi-a spus acum trei zile un președinte că are ștampila la el și că trebuie să se ducă să o predea. Ștampilele de control au rămas la ei, lucru care nu mi se pare normal. Mie mi se pare ceva în neregulă”, a declarat Ion Bârcă la Radio Targu-Jiu.

Subprefectul de Gorj, Virgil Drăgușin, dă asigurări că totul este în regulă și procedura de recuperare a ștampilelor de la președinții secțiilor de votare este în plină desfășurare. ”În cea mai mare parte din ele s-au predat și cea mai mare parte din ele au fost recuperate. Știu că și la alegerile locale s-au mai lăsat ca, în cazul în care apar erori pe la pontaje, să fie remediate, dar nu știu să fi fost erori”, este explicația subprefectului.

Vizualizări: 1,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: