Trei organizații din PSD Gorj, dizolvate. Urmează noi măsuri

Conducerea PSD Gorj a decis miercuri să dizolve trei organizații care au avut rezultate slabe la alegerile parlamentare. Este vorba de organizațiile de la Urdari, Slivilești și Cătunele. Informația a fost confirmată de președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

Potrivit acestuia, au fost numiți coordonatori care să analizeze rezultatele din aceste organizații și să propună alte conduceri. Vă reamintim că cei trei primari PSD din Urdari, Slivilești și Cătunele au susținut deschis candidatura liberalului Ion Iordache la Senat.

Iordache a luat câteva mii de voturi în plus la alegeri față de lista pentru Camera Deputaților. Acesta și-a făcut clipuri de promovare cu mai mulți primari de la PSD, în afară de cei trei mai fiind cei de la Bolboși, Ionești și Negomir.

Weber a spus că mai urmează și alte măsuri după sărbători, dar și că deja mai mulți consilieri locali au demisionat după rezultate. PSD a câștigat detașat alegerile în Gorj, dar are același număr de parlamentari cu PNL. Dacă nu ar fi fost aceste trădări, situația  ar fi putut fi altfel.

PSD Gorj a mai luat miercuri act de plecările din partid ale foștilor parlamentari Florin Cârciumaru și Elvira Șarapatin. În plus, a decis intrarea în Biroul Permanent Județean a primarului din Motru, Cosmin Morega, după cum a precizat Mihai Weber. 

Vizualizări: 4,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: