Sute de branșări ilegale la rețeaua de apă

Aparegio Gorj a anunțat că, în urma verificărilor efectuate în ultima perioadă, s-au constatat branșări fără forme legale la rețeaua publică de apă și canalizare la un număr de 232 de locații din municipiul Târgu-Jiu. Compania a anunțat organele de poliție.

Furtul de apă din sistemul public de alimentare cu apă este infracțiune, potrivit legii, astfel că operatorul a transmis situația cu utilizatorii care au fost depistați branșați/racordați ilegal la sistemul public de alimentare cu apă către Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, instituție abilitată să efectueze verificări.

"Pe această cale, facem din nou apel către toți utilizatorii care se regăsesc în situația mai sus menționată să intre în legalitate prin încheierea contractelor/ actelor adiționale pentru serviciul de apă și canalizare cu Aparegio Gorj. Controalele Compartimentului Detectare Pierderi și Fraude din sistem vor continua în toată aria de operare a companiei de apă și canalizare”, a transmis operatorul de apă și canal.

Vizualizări: 3,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: