Horoscop

Valabil pe 18 martie

Berbec: Universul îți pregătește pentru astăzi câteva lecții sau încearcă să-ți reamintească anumite principii de viață. Fii atent la semne, la veștile care vin spre tine, la mesagerii care apar întâmplător în calea ta și care încearcă să-ți ofere informații valoroase, te îndeamnă astrele.

Taur: Ești plin de inspirație și parcă dornic să le arăți și celorlalți care este calea cea bună, metoda cea corectă, alegerea cea înțeleaptă. Semnul tău zodiacal se află astăzi în sfera parteneriatelor, de aici vine avântul tău de a te înconjura de oameni și de a face echipă cu unii.

Gemeni: Relația pe care te vei concentra astăzi cel mai mult este cea cu tine însuți. Vei căuta mai mult ca oricând să-ți asculți gândurile, să-ți cercetezi emoțiile, să observi cu ce trăiri te surprinde subconştientul și ce nelămuriri apar în toată această cascadă emoțională.

Rac: Semnul tău zodiacal se află în această zi în sectorul sănătății, iar astrele te îndeamnă să ai cât mai multă grijă de tine. Ar fi indicat să-i anunți și pe ceilalți că ai nevoie de o pauză. Sfatul zilei este să te odihnești și cauţi să-ţi ocupi timpul cu activități cât mai relaxante.

Leu: Până acum zâmbetele tale aduceau optimism și încredere tuturor celor cu care intrai în contact. Astăzi vei descoperi că nu mai ai nici chef, nici energie să fii cel care îi mobilizează și le oferă sfaturi celorlalți. Este în regulă să te retragi sub carapace pentru o perioadă de timp.

Fecioară: Atunci când încerci să construiești ceva măreț sau dacă ai un vis spre care tinzi și care îţi dorești din toată inima să se realizezr, ar trebui să accepți și ideea că unii chiar te pot ajuta, te pot ghida și îți pot oferi exact lucrurile de care ai nevoie, astfel încât să-ți atingi dorința.

Balanţă: Zi bună pentru a te conecta cu cei dragi, cu familia și prietenii de suflet, chiar dacă aceștia nu sunt aproape. Nu e nevoie să dai o petrecere sau să ieși în oraș, discuțiile la telefon sau pe canalele de socializare pot fi suficiente pentru a menține legăturile la un nivel profund.

Scorpion: Ești tot mai interesat de anumite proiecte creative, iar acest lucru nu are neapărat legătură cu sfera financiară, cât mai mult cu ceea ce-ți dictează inima. În ultima perioadă ai fost implicat în activități de rutină, de birou, de organizare, în sarcini care nu prea implicau simțul tău artistic.

Săgetător: Știi vorba aceea „nu sta că-ți stă norocul!“? Îndemnul astrelor pentru astăzi nu este cel în care ar trebui să răstorni munții, dar, cu siguranță, ar fi bine să te mobilizezi, să acționezi, să te îndrepți în direcția dorită, în ciuda tuturor impedimentelor apărute.

Capricorn: S-ar putea să te simți astăzi în centrul atenției, să fii mult mai „vizibil“ decât ți-ai fi dorit, iar acest lucru se datorează planetei Uranus, care este plină de şotii și de surprize. Pregătește-te pentru o zi mai dinamică decât au fost precedentele, spun astrele.

Vărsător: Astăzi te îndoieşti de propriile puteri şi şanse de reuşită. Și ce dacă s-a închis o ușa? Nu ai observat că un geam, totuși, este deschis? Astrele te vor ajuta astăzi și te vor susține cam în tot ceea ce faci, atâta timp cât vei da dovadă de optimism și încredere în forțele proprii.

Peşti: Cu siguranță, nu vei avea parte de o zi obișnuită. Ești plin de imaginație, iar aceasta te va purta spre multe situații și evenimente care mai de care mai diferite de lumea ta zi cu zi, de rutina în care te simți confortabil. Întrebarea este: ești pregătit să vezi lumea în alte culori?

Vizualizări: 1,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: