Sute de candidaţi pe posturile scoase la concurs de DGASPC Gorj

Peste 350 de candidaţi s-au înscris pe cele aproximativ 40 de posturi scoase la concurs de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Cele mai solicitate au fost posturile de educator şi psiholog debutant. La polul opus se află cele două posturi de medici pentru care nu s-a depus nici un dosar. Concursurile vor fi organizate în perioada 13-29 ianuarie.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a încheiat miercuri perioada de depunere a dosarelor pentru cele 39 de posturi ce vor fi scoase la concurs la începutul anului viitor. În condiţiile în care pentru două posturi de medici nu s-a depus niciun dosar, pentru celelalte 37 de posturi s-au înscris 361 de candidaţi. Situaţia se prezintă în felul următor: inspector de specialitate - 11 candidaţi pe 2 posturi; consilier juridic 7 candidaţi pe 1 post; muncitor calificat 15 candidaţi pe 5 posturi; îngrijitor 31 de candidaţi pe 6 posturi; kinetoterapeut 9 candidaţi pe 2 posturi; asistent medical 36 de candidaţi pe 2 posturi; infirmieră 38 de candidaţi pe 6 posturi; psiholog debutant 36 de candidaţi pe 3 posturi; asistent social 14 candidaţi pe 2 posturi; educator debutant studii superioare 74 de candidaţi pe 3 posturi; educator studii medii 31 de candidaţi pe 2 posturi; supraveghetor noapte 59 de candidaţi pe 3 posturi.

Conducerea DGASPC Gorj speră ca toate posturile să fie ocupate după concurs. „Ne bucurăm că este o concurenţă mare pentru că vor fi angajaţi cei mai buni candidaţi. Sper să vină bine pregătiţi la concurs pentru a se ocupa toate posturile întrucât este suficient timp pentru parcurgerea bibliografiei. Nu mi-aş dori să se repete situaţia din primăvara acestui an, când pentru 5 posturi s-au înscris 46 de candidaţi şi au rămas neocupate 3 posturi. Prin condiţiile impuse am dat o şansă tinerilor pentru că majoritatea sunt posturi de debutant. De asemenea, am dat o şansă şi angajaţilor instituţiei care vor să promoveze după ce şi-au finalizat studiile universitare”, a declarat Dumitru Cotruna, directorul DGASPC Gorj.  

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: