Swiss Capital, câştigătoare la licitaţia de la CEO

CE Oltenia a anunţat printr-un comunicat de presă că: În data de 25 aprilie 2013 Sindicatul de intermediere format din BRD - Groupe Societe Generale (lider de sindicat) şi SSIF SWISS CAPITAL S.A. a fost desemnat ofertant selectat pentru intermedierea Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni nou emise ca urmare a unei majorări de capital social reprezentând 15,29 % din capitalul social existent al Societăţii Comerciale Complexul Energetic Oltenia S.A.. şi admiterea la tranzacţionare a acţiunilor acestei societăţi în sisteme de tranzacţionare administrate de S.C. Bursa de Valori Bucureşti S.A. 

Procedura de selectie a fost derulată de către societate sub coordonarea Ministerului Economiei, Departamentul pentru Energie prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie.

Privatizarea Complexului Energetic Oltenia prin listarea la Bursa implica majorarea capitalului social al companiei cu 15,29%, prin emisiune de actiuni noi. Din acest pachet, 12% din actiuni vor fi vandute pe piata de capital, prin oferta publica, iar diferenta de 3,29% din actiuni vor putea fi subscrise de Fondul Proprietatea in baza dreptului de preferinta.

Swiss Capital a fost singura firmă care a depus ofertă. Costurile se ridică la circa 300 de mii de euro.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: