Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tabără de snowboard pentru începători la Rânca

Rookie Snowboard Camp  este o tabără pentru copiii care vor să înveţe un sport de iarnă la modă în ultima perioadă, snowboard.

Tabăra este organizată de clubul Patachon Snowboarding Rânca şi va avea loc  în perioada 11 februarie de la 14:00 până la 15 februarie.

Organizatorii vă invită să profitaţi de cea mai bună zăpadă a sezonului și să luaţi parte la  Rookie Snowboard Camp unde veţi fi iniţiaţi în cel mai frumos sport de iarnă. „Patachon Snowboarding îți oferă o tabără de snowboard, cu 3 zile întregi de lecții, 4 nopți de cazare și atmosferă relaxantă, într-o pensiune în stil tirolez, din stațiunea Rânca. Rookie Snowboard Camp este o modalitate excelentă de a petrece câteva zile la munte și a învăța să te dai cu snowboard-ul, alături de alți prieteni, de același nivel tehnic cu tine”, au precizat organizatorii.

Scopul acestui camp este să îi înveţe  pe copii fundamentele snowboarding-ului sau să le rafineze mișcările celor deja iniţiaţi, într-un mediu distractiv, relaxat și antrenant.

Vizualizări: 1,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: