Avram Iancu a pornit într-o nouă aventură și a rămas cu bagajele în drum

Experiență incredibilă pentru sportivul Avram Iancu. Acesta a rămas fără sania cu care a plecat într-o cursă specială până în Constanța. Cel care i-a împrumutat-o a venit să o recupereze, iar Avram Iancu a rămas cu bagajele în drum. Sportivul se antrenează pentru Ultramaratonul Arctic 6633, care va avea loc în luna martie, la Polul Nord.

Totul s-a întâmplat când sportivul se afla la 7 kilometri distanță de Târgu Jiu. Bărbatul care i-a împrumutat sania a venit și i-a luat-o, lăsându-i toate bagajele, mâncarea, pe marginea drumului.“Pur și simplu a venit cu o maşină şi mi-a cerut sania înapoi. Nu aşa se face şi nu în timpul jocului. Putea să aştepte până la finalul cursei şi i-o dădeam înapoi. Sunt supărat pe gestul său. Am făcut un apel la alți prieteni și am găsit o soluție. Am cumpărat, pentru început, un rucsac, dar nu este foarte încăpător. Am luat sacul de dormit, foarte puțină mâncare, șosete de schimb și o baterie externă. Voi primi o sanie de la un alt prieten”, a spus Avram Iancu.

Chiar și în aceste condiții, Avram Iancu și-a continuat cursa spre mare. “Rămâne doar chinul unui marș de noapte cu bagaj în spate”, a spus polisportivul.

El a plecat într-un marș de peste 600 de kilometri, de la Petroșani până la Constanța. Speră să ajungă la destinație cel târziu în nouă zile. El se antrenează pentru competiția de la Polul Nord. Plecarea va fi pe 1 martie, iar concursul va începe pe 7 martie.

Galerie foto



Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: