Avram Iancu s-a retras din cursa spre Constanța

Sportivul Avram Iancu a luat decizia de a renunța la cursa de 620 de kilometri de alergare spre Constanța. După trei zile în care a alergat prin frig și ploaie, Avram Iancu a anunțat că s-a oprit din această pregătire, dar nu va renunța la cursa de la Polul Nord. Sportivul vrea să-și dedice timpul, în continuare, pentru ultramaratonul arctic.

Avram Iancu a reușit să parcurgă, pe jos, 180 de kilometri. A plecat din Petroșani și a ajuns la Olt. „Am înotat în multe ape, dar peste aceasta nu pot să o mai trec! Îmi este imposibil să susțin un efort fizic, de maximă uzură, în condițiile în care gândurile mele nu sunt aici! Simt că trebuie să mă retrag ca un elastic, pentru ca apoi, în pace și liniște, să mă întind până la Oceanul Arctic. Vă mulțumesc pentru susținere!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Avram Iancu.

Sportivul a avut în plan să participe și anul trecut la competiția de la Polul Nord, dar o accidentare la picior l-a scos din cursă. În acest an, vrea să-și ia revanșa. Cursa este una extrem de dură și va avea loc în ţinuturile de gheaţă ale Canadei, în apropierea Cercului Polar.

Vizualizări: 1,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: