Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tabără de vară pentru vitele oamenilor din Polata

Proprietarii de animale din Polata vor avea din această vară o pajişte special amenajată pentru păşunatul vitelor. Autorităţile locale au hotărât să pregătească un izlaz comunal în urma mai multor cereri adresate de către crescătorii de animale. În schimbul achitării unei taxe de păşunat, oamenii îşi vor putea duce vitele pe un câmp cu iarbă din belşug.

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, ne-a declarat: „Cetăţenii din Polata ne-au cerut să amenajăm o tabără de vară pentru animale pentru ca păscutul vitelor să se facă în mod organizat. Această măsură este foarte bună deoarece în permanenţă străzile erau murdare de balegă, oamenii ducându-şi animalele pe unde apucau. În acest sens a fost pregătit terenul, iar împreună cu crescătorii de vite dăm periodic cu îngrăşăminte pentru a nu a avea probleme cu iarba. Cei care doresc să aibă acces la acest izlaz comunal vor trebui să facă o cerere scrisă şi să plătească o taxă de păşunat, valoarea acesteia urmând a fi stabilită ulterior”.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: