Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tâlhărită la 73 de ani

Un caz mai aparte de tâlhărie a fost rezolvat cu promptitudine de poliţiştii gorjeni, care sâmbătă dimineaţa au fost sesizaţi de o bătrână de 73 de ani din municipiu despre faptul că doi indivizi necunoscuţi i-au smuls de la gât un lănţişor evaluat la 1000 de lei. Bătrâna ducea nişte PET-uri la un punct de colectare din zona străzii Iosif Keber, când a fost atacată pe la spate, fiind luată prin surprindere. După ce s-a dezmeticit din cele întâmplate, fapta producându-se dimineaţa, pe la 6.30, a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia despre cele întâmplate.

Emilian Ionuţ Ţigăreanu şi Ionuţ Daniel Pîşcu, ambii de 20 de ani, au fost identificaţi apoi cu operativitate de către poliţişti ca fiind autorii tâlhăriei comise în plină stradă. Ambii sunt din Bumbeşti Piţic şi au dus lănţişorul la o casă de amanet din oraş pentru a face rost de bani foarte repede. S-au ales însă cu nişte cătuşe la mâini după ce o instanţă de judecată a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Ambii sunt acuzaţi de tâlhărie şi, respectiv, complicitate, verdictul dat nefiind unul definitiv.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: