Tânăr de 19 ani, înecat în Jiu

A vrut să profite de vremea frumoasă de afară şi s-a dus cu prietenii să facă o baie în Jiu, fără să se gândească o secundă la ce i se poate întâmpla. Rovinăreanul de 19 ani s-a aruncat în apele Jiului şi nu a mai ieşit. Tânărul a fost căutat ieri preţ de câteva ore de pompieri, însă a fost de găsit de doi copii.

Ciprian are 19 ani şi ieri s-a dus cu mai mulţi prieteni din Rovinari să facă plajă şi o baie în Jiu. Nu era prima dată când făcea acest lucru şi mai mult decât atât era şi un bun înotător. “Veneam în fiecare an aici la baie şi la plajă, că este aproape de noi. Aşa am făcut şi acum că am văzut că vremea este frumoasă şi de aceea am venit la Jiu, să facem baie. El ştia să înoate. Acolo unde s-a băgat el apa este destul de mare. La un moment dat nu l-am mai văzut, dar am crezut că e o farsă de-a lui. Când am văzut că nu mai iasă ne-a gândit că ceva s-a întâmplat”, povesteşte prietenul lui.

S-a aruncat în cap dintr-o salcie

De această dată se pare că a avut ghinion. “Eram pe pod şi l-am văzut când a sărit în cap de pe creanga unei sălcii în Jiu. Nu a mai ieşit. Acolo sunt curenţi şi răgălii. Eu cred că s-a lovit la cap şi apa l-a luat şi l-a băgat pe sub aceste crengi, sau cine ştie. Oricum ceva rău i s-a întâmplat”, a spus un prieten.

CĂUTAT

Un echipaj de pompieri a intervenit imediat pentru a încerca să-l salveze pe tânăr. Cu ajutorul unei bărci pneumatice şi a celor prezenţi au căutat în zona în care tânărul s-a aruncat preţ de câteva ore, fără niciun rezultat.  În timp de pompierii căutau la doi kilometri distanţă, doi copii aflaţi la scăldat au găsit trupul neînsufleţit.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: