A murit după ce s-a prăbuşit cu maşina în gol

Un accident spectaculos a avut loc ieri seară în localitatea Prigoria când un bărbat de 36 de ani şi-a găsit sfârşitul. Nenorocirea s-a produs de la câteva pahare în plus care l-au dus direct pe drumul morţii. Petre Cernăzeanu a avut discuţii aprinse cu soţia care l-a implorat să nu plece de acasă, presimţind că ceva rău se va întâmpla. Şi s-a adeverit. Bărbatul a plecat să se plimbe cu un văr de-al său iar la puţin timp femeia a fost anunţată că soţul ei a decedat. Omul a lăsat în urmă un copil de 10 ani.

Petre Cernăzeanu în vârstă de 36 de ani era din Târgu Jiu. Soţia acestuia povesteşte că, ieri seară, după ce a băut câteva pahare de vin i-a spus că pleacă să se plimbe cu maşina. De teamă ca ceva rău să nu i se întâmple, femeia s-a opus, dar în zadar. „Avea boală să plece cu maşina să se plimbe băut. M-am pus în faţa maşinii să nu-l las să plece dar n-am avut ce să-i fac. Nici nu m-am gândit că pleacă din oraş, am crezut că se plimbă puţin şi se întoarce dar din păcate nu s-a mai întors“, a povestit Nadia Cernăzeanu, soţia victimei.

Bărbatul s-a urcat la volan şi a mers la nişte rude în Prigoria de unde a luat la plimbare şi un verişor. Plimbarea celor doi a avut un final tragic. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina s-a oprit într-un cap de pod de unde a plonjat direct într-un pârâu de la o înălţime de 5 m. Şoferul a murit pe loc, iar celalalt tânăr a ajuns la spital.

MARTORI

Doi ciobani au văzut cum s-a întâmplat totul. Ei au fost cei care au scos trupul bărbatului dintre fiarele contorsionate ale maşinii. „Era băut, cel care a fost cu el în maşină ne-a povestit că i-a spus să încetinească dar nu a ascultat, au vrut să vadă unde e intersecţia dintre Alimpeşti şi Prigoria, dar în curbă, din cauza vitezei, a căzut în râu. Noi l-am scos din maşină dar nu mai respira, a murit până să ajungem noi“, a povestit Ionuţ Zorlea,  unul dintre ciobani.

ANCHETĂ

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact cauzele în care s-a produs tragicul eveniment rutier. „Din primele cercetări accidentul, soldat cu decesul unei persoane, s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum “, a declarat Florin Ţicu, inspector SRP Gorj.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: