Tânăr din Gorj, ucis de tren

Bogdan Ciungu, un tânăr de 25 de ani din comuna gorjeană Alimpești, a murit duminică într-un accident de tren care a avut loc în judeţul Timiş. Tânărul era la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat la trecerea de nivel cu calea ferată şi a fost izbit în plin de trenul care circula pe ruta Reşiţa-Timişoara.

În urma impactului deosebit de puternic, tânărul a murit, în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanţa care a sosit de urgenţă la faţa locului, în urma unui apel la 112, conductorul trenului fiind cel care a alertat autorităţile. Nefericitul eveniment s-a produs pe DJ 588A la intrarea în localitatea Gătaia.

Primele informații arată că şoferul maşinii nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. Acesta era singur în mașină. “Un bărbat de 25 de ani a condus un autoturism pe DJ 588A dinspre Denta înspre Gătaia, iar la intrare în localitatea Gătaia, la trecerea de nivel cu calea ferată semnalizată prin indicatoare, nu s-a asigurat și a fost surprins și accidentat din partea dreaptă de trenul ce circula din directia Gătaia către Timișoara. În urma impactului a rezultat decesul conducatorului auto. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Alexandra Petrovici, purtator de cuvânt al IPJ Timiș.

În garnitura InterRegio se aflau aproximativ 60 de persoane, niciuna nefiind rănită.

Urma să se căsătorească

Bogdan Ciungu se angajase recent ca șofer de TIR. Tânărul urma să se căsătorească. ”A plecat să-și ducă prietena la Partoș, aproape de granița cu sârbii. Au vreo 700 de oi acolo. A lăsat-o pe prietena sa și când s-a întors a dat trenul în el. Vorbea cu fata unui văr de-al meu. Erau pe punctul de a se căsători. Un băiat extraordinar, liniștit, cred că Dumnezeu ia numai oameni buni.”, a spus Leonida Belgher, consilier local la Alimpești.

Vizualizări: 17,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: