Victimă a accidentului de la Scoarța, transferată la un spital din Capitală

Una dintre femeile care au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc luni dimineața pe raza localității Scoarța, în județul Gorj, va fi transferată la un spital din București. Doctorii gorjeni au făcut toate diligențele astfel încât femeia să fie traspotată cu o ambulanță cu medic, dată fiind starea gravă în care se află.

Victimele accidentului de la Scoarța au fost două femei din localitatea Horezu, județul Vâlcea, în vârstă de 41 de ani, respectiv 39 de ani. Femeia care va fi transferată era pasageră în autoturismul implicat în accidentul rutier. Aceasta prezintă fractură deschisă femur, fractură gambă, fracturi costale, precum și traumatism abdominal operat. Femeia va fi transferată la Spitalul ”Sfantul Ioan” din Capitală. Momentan, victima este internată pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Evenimentul rutier a avut loc după ce șoferița, în vârstă de 41 de ani, în urma efectuării unei depășiri, a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un copac. De aici, autovehiculul a fost proiectat înapoi pe carosabil, fiind lovit de un tir care se deplasa în aceeași direcție. 

Vizualizări: 3,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: