A amenințat casiera cu un cuțit și a furat 17 mii de lei

Un tânăr este căutat de polițiști după ce a furat 17 mii de lei dintr-o casă de pariuri din Târgu Jiu. S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri. Individul a intrat peste angajată și a amenintat-o cu un cuțit. I-a cerut toți banii din casă, i-a luat și s-a făcut nevăzut. Anchetatorii au urmărit imaginile surprinse de camera de supraveghere și au pornit pe urmele hoțului. Din primele date, ar fi vorba de un tânăr îmbrăcat în costum sport.

Alarma s-a dat înainte de miezul nopții la o casă de pariuri de pe strada Unirii. "A venit înainte să întrebe ce program are, apoi s-a întors după 5 minute, a rugat fata să-i schimbe 50 de lei și apoi a scos cuțitul și i-a cerut banii. A luat 17 mii de lei. I-a dat și câteva palme peste față", a spus administratorul casei de pariuri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie și au pornit pe urmele individului. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit faptul că o persoană de sex masculin, prin amenințarea personalului de serviciu cu acte de violență, ar fi reușit să sustragă din societate o anumită sumă de bani. În momentul de față, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând a fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările continuând pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală", au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 4,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: