Tânără de 18 ani, rănită în accident

Un accident rutier a avut loc joi pe raza localitații gorjene Bîlteni, satul Peșteana-Jiu, în care au fost implicate două autovehicule. O tânără de 18 ani a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum si un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care au constatat că, în urma impactului, a rezultat o victimă de sex feminin în vârstă de 18 ani care nu era încarcerată și era conștientă.

Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Potrivit poliției, un șofer de 26 de ani din Brăila, în timp ce ieșea din curtea unei case din Pesteana, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Bâlteni, care circula din direcția Peșteana către Țicleni. În urma impactului dintre cele două mașini, a rezultat accidentarea ușoară a unei pasagere, aflate în autoturismul șoferului care se face vinovat de săvârșirea accidentului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.(A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 6,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: