Tânără din Gorj, prinsă cu produse de contrabandă (VIDEO&FOTO)

Bianca P., o tânără de 21 de ani din județul Gorj, a fost prinsă marți cu țigări de contrabandă în autoturismul pe care îl conducea, pe raza județului Maramureș. Țigările erau aduse din Ucraina. Șoferița conducea un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Bulgaria. 

"Deoarece mașina prezenta modificări, polițiștii de frontieră au luat măsura conducerii autoturismului în cauză împreună cu femeia la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor. Astfel, în urma unui control amănunțit, au fost descoperite în mai multe spații special amenajate în consola schimbătorului de viteze, în portiere față și spate, în spatele banchetei, portbagaj, ușă portbagaj și spațiul destinat roții de rezervă, cantitatea de 4.715 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 12.000 lei", arată un comunicat al Poliției de Frontieră Valea Vișeului.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

De asemenea, autovehiculul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor. (A.A.)

Galerie foto





Vizualizări: 5,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: