A plecat spre școală și a dispărut. Are doar 14 ani!

Un tânăr de 23 de ani, din comuna gorjeană Stejari, a sunat miercuri la 112 pentru a anunța că sora sa, Morie Gabriela Isabela, de 14 ani, cu acelaşi domiciliu, a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors.

La fața locului s-au deplasat poliţişti, care au efectuat cercetarea, constatând faptul că minora ar fi plecat în jurul orelor 08.00, la Liceul Grupul Şcolar Industrial Stoina, fiind elevă în clasa a IX-a, iar în jurul orelor 14.00 a fost văzută plecând cu microbuzul, în municipiul Târgu Jiu.

Semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate 56 kg, ochi căprui, păr lung şaten, constituţie atletică, fiind îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colanţi de culoare roşie cu floricele, geacă de piele de culoare crem, în picioare purta o pereche de adidaşi culoare albă şi avea asupra sa o geantă tip ghiozdan de culoare crem.

În cauză se desfășoară activități specifice în vederea identificării minorei, fiind dispusă punerea în urmărire la nivel naţional a acesteia, anunță IPJ Gorj.

Cei care pot da detalii despre minoră sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 2,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: