Tăraru, despre situația de la Târgu Jiu: Dacă se impune, militarizăm

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a comentat sâmbătă situația de la spitalul din Târgu Jiu, acolo unde managerul și directorul de îngrijiri au fost diagnosticați cu Covid-19, iar ceilalți directori și tot personalul TESA sunt izolați la domiciliu.

Tătaru nu a exclus numirea unei conduceri militare, așa cum s-a întâmplat și la alte spitale din țară. "Acolo avem o adiminstraţie locală care este în subordonarea noastră. În zilele următoare o să numim un management. Decomandată, avem suplinirea locală. Luni o să încercăm să numim un management. Aşteptăm propunerile comunităţii locale. Dacă se impune, militarizăm", a spus ministrul.

Direcția de Sănătate Publică Gorj a făcut însă propuneri pentru un nou management: dr. Huzu Maddy Andreea – medic primar UPU – SMURD pentru funcția de manager, dr. Predescu Liliana –medic primar O.R.L. pentru funcția de Director Medical, ec. Stăniloiu Elena – Director Financiar Contabil și asistent medical Borhină Ion de la UPU -SMURD pentru funcția de Director Îngrijiri.

Șase salariați ai spitalului au fost diagnosticați cu Covid-19, cei doi directori, un medic urolog, o asistentă, o infirmieră și o funcționară.

Vizualizări: 13,977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: