Weber: Luați mâinile de pe CEO

Schimbările din conducerea Complexului Energetic Oltenia nu sunt deloc pe placul social-democraților. Deputatul Mihai Weber declară că nu este momentul pentru astfel de schimbări și pentru numirea unor oameni care, potrivit liderului PSD Gorj, „nu au nicio tangență cu activitatea din minerit”. Weber acuză interese în jurul companiei. “Luați mâinile de pe această companie”, a declarat parlamentarul.

Mihai Weber a comentat, la Radio Infinit, schimbările din Directoratul companiei energetice din Gorj. „Nu cred că e cea mai potrivită perioadă acum să provoci tot felul de schimbări fie în Directorat, fie în Consiliul de Supraveghere. Nu am nicio treabă, că nici nu știu cine sunt persoanele respective, dar aduce oameni care nu au nicio tangență cu activitatea din minerit, cu activitatea de energie, să-i pui să învețe la locul de muncă? Noi nu avem nevoie de așa ceva acum! Avem nevoie de o stabilitate, de o perspectivă”, a declarat liderul PSD Gorj.

Acesta a adăugat că așteaptă să fie emise hotărâri de Guvern pentru deblocarea fronturilor de lucru în carierele din Complexul Energetic Oltenia și o Strategie Energetică Națională, o strategie cu care, de altfel, s-au lăudat toți guvernanții în ultimii ani, dar care nu s-a mai materializat nici până azi. „Sunt necesare decizii urgente. Sunt hotărâri de Guvern care trebuia emise privind deblocarea unor fronturi de lucru, hotărâri de Guvern care stau și așteaptă tot felul de avize. Ne așteptăm la o Strategie Energetică Națională care să ne spună exact că această companie e o unitate de Siguranță Națională și trebuie să aibă un viitor clar. Trebuie să-și ia mâinile și acei oameni care au interese, luați mâinile de pe această companie! Ne este necesară, utilă, vitală pentru Gorj. Nu pentru clasa politică, pentru anumite persoane, sunt oameni care au avut și au interese cu această unitate economică. Să termine, luați mâinile de pe această companie”, a mai spus Weber. (A.A.)

Vizualizări: 3,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: