Târât prin comună pentru că s-a dat la nevasta unui vecin

Un bărbat din Dănciuleşti a ajuns după gratii pentru că şi-a legat vecinul de 65 de ani cu o funie după care l-a târât prin comună. Victor Bădescu, în vârstă de 38 de ani, a căşunat pe Ion Spânu pe care a vrut să-l pedepsească pentru că i-ar fi făcut avansuri soţiei sale.

Un bărbat de 65 de ani din Dănciuleşti a fost legat cu funia şi târât pe uliţă de un consătean de 38 de ani, care îl suspecta că ar fi amantul soţiei sale. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, una din acuzaţii fiind aceea de lipsire de libertate. “Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 31 august 2014, bărbatul în vârstă de 38 ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui alt bărbat în vârstă de 65 ani, din aceeaşi localitate şi totodată a exercitat acte de violenţă asupra acestuia prin legarea cu o funie în jurul gâtului şi a corpului, ocazie cu care i-a provocat leziuni”, a anunţat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târât de pe deal până în curtea agresorului

Sătenii din cătunul Valea Rugului din Dănciuleşti discută şi acum despre scandalul iscat de Victor Bădescu. Bărbatul de 38 de ani nu a vrut să dea nicio declaraţie, dar Ion Spânu, bărbatul târât prin sat, a povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul, văduv de mai mulţi ani, se înţelegea bine cu Victor Bădescu, fiind şi rude. Ieri s-a întâlnit în sat cu Victor Bădescu, vecinul său, care l-a rugat să-i cumpere o sticlă de bere de la magazin şi să i-o ducă pe deal, unde se dusese cu vacile la păscut.

agresor_danciulesti_2Ion Spânu spune că s-a dus pe deal şi a găsit-o acolo pe soţia lui Victor Bădescu. Stăteau de vorbă când s-a trezit cu un par în cap. Nu înţelege cum s-a ajuns în această situaţie pentru că el considera că este prieten cu Victor Bădescu, pe care l-ar fi împrumutat cu bani. „M-a lovit în cap, pe la spate, nu știu cu ce, că mi-am pierdut cunoștința. La poliție a adus o bâtă. Eu când m-am trezit el era călare pe mine. Era cu frate-său. M-au adus acasă legat, că a vrut să mă și dezbrace. M-a legat de gât, de mâini și de mijloc. Nu am mai putut să strig după ajutor că mă sufocam. Am sunat la Salvare, au venit, m-au dus la spital, nu am avut nimic grav, m-am dus la Poliție apoi și am depus plângere. Nu am avut nici un scandal cu el, l-am împrumutat și cu bani, că o ducea pe nevastă-sa la controale că nu putea face copii. Acum mă trezii cu el că eu abuzez sexual de ea“, a declarat Ion Spânu, care a fost târât de pe deal până în curtea vecinului agresiv.

Un alt vecin povesteşte că l-a atenţionat pe agresor că nu este bine ce face, dar în zadar. „I-am spus că nu e bine ce face și au sărit și alți vecini, iar unul l-a dezlegat de gât. Nu știu ce au făcut ei înainte, doar l-am văzut legat la gât pe vecinul“.

REACŢIE

Soacra agresorului spune că Ion Spânu a fost prins, pe deal cu nora sa. „Nu știu care umblă cu minciunile, dar cică s-a dus în deal după muiere și l-a prins bărbatu-său acolo. De acolo l-a adus acasă și aici a cerut o cană de apă la mine și i-am dat să bea. Orice om dacă și-ar găsi muierea în situații din astea cred că ar fi agresiv”, spune soacra. Bădescu a fost reţinut pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: