Târâtă de păr şi scoasă forţat din casă. Interdicţii pentru soţul jandarm!

Un angajat al Ministerului de Interne a primit interdicţie de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti, decizia fiind luată de o instanţă de judecată la solicitarea soţiei bărbatului respectiv. Spitalul este locul în care lucrează femeia, iar între ea şi cel cu care îşi împarte viaţa de un deceniu şi jumătate a existat un conflict major, în urma căruia s-a decis să ceară ordin de protecţie.

Tot scandalul a avut loc într-un apartament dintr-un bloc ANL, apartament în care locuieşte mai mult consoarta jandarmului decât el, acesta fiind de găsit mai mult la locuinţa de la ţară pe care o are la Căpreni.

Scandalul dintre cei doi soţi a fost unul violent, descris de instanţă în felul următor: „În data de 18.06.2018, la ora 6.20 a venit în apartamentul din  Tg. Cărbuneşti, unde a bătut-o, a doborât-o, a târât-o de păr prin tot apartamentul, scoţând-o forţat din locuinţă, spunându-i să plece, a ameninţat-o cu moartea, urmând ca acolo să stea fiica sa majoră din altă căsătorie. A mai arătat reclamanta că în urma leziunilor provocate, i s-a eliberat un certificat medico-legal, fiind necesare 8-9 zile de îngrijiri medicale şi că soţul său este o persoană foarte violentă şi îi e teamă de el”, se arată în motivarea deciziei de impunere a ordinului de restricţie pentru jandarmul violent. Acesta şi-a scos şi el un certificat medico-legal din care reiese că a fost zgâriat şi lovit cu un corp dur, având nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

În cele din urmă, instanţa a impus o serie de restricţii pe care bărbatul trebuie să le respecte chiar şi atunci când poartă uniforma de jandarm. „Să evacueze temporar  locuinţa familiei din Tg-Cărbuneşti, păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de reclamantă, faţă de domiciliul acesteia din Tg-Cărbuneşti, şi faţă de Spitalul de Urgenţă Tg-Cărbuneşti ca loc de muncă al reclamantei, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta”, a decis instanţa, interdicţia fiind valabilă pentru o perioadă de o lună.

Instanţa a mai decis însă ca băiatul celor doi să rămână pentru o perioadă la locuinţa de la ţară a tatălui, sentinţa reuşind să îi nemulţumească pe ambii părinţi. Aceştia au contestat hotărârea respectivă în speranţa că vor găsi un judecător la instanţa superioară care să le facă „dreptate”.

Vizualizări: 9,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: