Târg de adopții la mall-ul din Târgu Jiu. Cântă Ruby!

Târgujienii sunt invitați la un târg de adopții ce va avea loc, pe 2 octombrie, la mall-ul din municipiu. Interpreta Niculina Stoican este invitat special în cadrul evenimentului. De asemenea, Ruby va susține un concert. Vor fi prezenți și Emi și Cucu, de la Noaptea Târziu. Toți artiștii vor întreține atmosfera pro bono. 

Târgul de adopții este organizat de Direcția pentru Gestionarea Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj și Pro Animals în parteneriat cu mulți alți iubitori de animale. 

"În cadrul acestui Târg de Adopții vor avea loc următoarele activități: prezentarea cățeilor pentru adopție (adopția nu se face pe loc, ci ulterior după selectarea cererilor pentru o adopție responsabilă); o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția si abandonarea animalelor;pictura pe fată si diverse activitati dedicate copiilor; demonstratie dresaj căței Salvamont; plus multe alte surprize", anunță organizatorii. 

Totodată, se pot face donații direct în urnă în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăpost sau se poate dona hrană uscată și conserve.

Atmosfera va fi întreținută pro bono de Niculina Stoican, Ruby, Emi și Cucu de la Noaptea Târziu. 

"Cu totii cunoaștem faptul că adăposturile sunt supraaglomerate, iar noi dorim să oferim o mână de ajutor și să demonstrăm faptul că există soluții eficiente, umane și civilizate pentru a gestiona situația animalelor fără stăpân iar metodele radicale nu reprezintă o soluție", au mai transmis organizatorii. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: