Târgu Jiu: Autorităţile continuă lupta pentru “Oraşul Reciclării”

Autorităţile locale din Târgu Jiu nu se lasă cu una, cu două, şi vor să ia faţa marilor oraşe din ţară în competiţia pentru titlul “Oraşul Reciclării”, demarată de Eco-Rom Ambalaje. În cadrul campaniei lansate cu ocazia acestui concurs, municipalitatea este sprijinită şi de elevii gorjeni.

Mai mulţi tineri, elevi ai Colegiului Naţional “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu au participat la începutul acestei săptămâni la o acţiune de conştientizare în rândul cetăţenilor în privinţa colectării selective. Au distribuit pliante şi sute de saci ecologici la mai multe proprietăţi din municipiul Târgu Jiu.

Competiţia “Oraşul Reciclării 2014” se va încheia în data de 30 iunie. Pentru acest titlu, Târgu Jiu se luptă cu oraşe mari din ţară precum Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti-Sectoarele 3 şi 6, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iaşi, Constanţa sau Oradea. Primăriile se vor duela pe mai multe fronturi,  cel al calităţii serviciilor de colectare separată a deşeurilor de ambalaje, al celor mai bune modalităţi de conştientizare şi mobilizare a populaţiei pentru a separa deşeurile, dar şi al celor mai mari cantităţi de deşeuri de ambalaje colectate.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: