Târgu Jiu: Bazin de înot de două milioane de euro

Un bazin de înot va fi construit în Târgu Jiu. Autoritățile au cerut fonduri pentru acest proiect de la Compania Națională de Investiții. Documentația a fost deja transmisă la București, iar oficialii CNI urmează să trimită banii necesari pentru această investiție. Potrivit primarului Marcel Romanescu, este nevoie de două milioane de euro pentru ca acest bazin de înot să fie realizat.

Marcel Romanescu a anunțat că proiectul va fi finanțat de Compania Națională de Investiții, iar fondurile necesare urmează să fie aprobate: „Pentru că am fost întrebat de mai mulți cetățeni dacă vom avea un bazin de înot, vă reamintesc faptul că a fost depusă documentația necesară pentru promovarea unei astfel de investiții. Obiectivul a fost inclus în lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții, urmând să fie alocate fondurile necesare pentru demararea proiectului”.

Noul bazin va fi realizat în locația fostului ștrand din oraș, devenit acum ruină. „Intenționăm să amenajăm, lângă stadion, un bazin de înot acoperit, pe locul fostului ștrand. Municipiul Târgu Jiu a avut un bazin de înot aici, dar a fost lăsat în paragină. Bazinul va fi unul cu scop didactic, costurile de construcție fiind de aproximativ 2 milioane de euro”, a mai anunțat primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: