Târgu Jiu, din petrecere în petrecere

Serbările câmpenești se vor ține lanț la Târgu Jiu. După petrecerea de Paște, târgujienii sunt invitați să se distreze în pădurea de la Drăgoieni, unde va fi organizată serbarea de 1 mai. Apoi va fi distracție în Poiana Narciselor. În acest an, evenimentul este organizat mai târziu față de anii trecuți tocmai din cauza șirului lung de astfel de petreceri.

„Prima sărbătoare de la 1 mai se va ține în aceeași locație, în pădurea de la Drăgoieni și sunt acolo anumite evenimente care vor avea loc. Între orele 13 și 14, spectacol de muzică susținut de Fanfara Armonia, de la 15 la 16, spectacol susținut de Doina Gorjului. În rest, este o serbare câmpenească, cu societăți care vor veni să-și prezinte produsele”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Noutatea din acest an este că Sărbătoarea Narciselor va avea loc mai târziu față de anii trecuți. „Ținând cont de succesiunea evenimentelor și de faptul că avem sărbătorile de Paști în această duminică și avem imediat 1 mai, am luat decizia ca sărbătoarea de la Poiana Narciselor să se țină pe 12 mai, că erau foarte apropiate. Trei evenimente ținute în aceaeși săptămână nu știu ce impact puteau să aibă. Vor fi tot felul de concursuri de biciclete, un campionat de fotbal, spectacole”, a mai spus edilul.

Vizualizări: 2,709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: