Târgu Jiu: Două grupe de grădiniță, în izolare

O profesoară de la Liceul de Arte din municipiul Târgu Jiu a fost declarată pozitiv la testul pentru coronavirus. Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, se așteaptă decizia DSP, fiind posibilă aplicarea scenariului roșu. O altă educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit Nr 1 din Târgu Jiu a fost și ea contaminată cu acest virus, iar zeci de prichindei vor intra în izolare.

Ziua și profesorul contaminat cu coronavirus. Cam așa arată situația prezentată de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Nicolae Negrea, inspector în cadrul ISJ Gorj, spune că la Liceul de Arte există posibilitatea să fie aplicat planul roșu. De asemenea, un alt cadru didactic de la Școala Gimnazială Căpreni ar fi ieșit pozitiv la testul Covid.

”La Liceul de Arte din Târgu Jiu avem o profesoară confirmată pozitiv și se așteaptă rezultate de la DSP. Ei propun intrarea în scenariul roșu, tocmai pentru că a intrat în contact cu elevii. Se presupune că instrumentele muzicale au fost folosite de mai mulți. Mai avem o educatoare la Grădinița cu Program Prelungit Nr 1 din Târgu Jiu. Sunt două grupe, una de 10 și alta de 12 elevi vor intra în izolare. Mai avem un cadru didactic de la Școala Gimnazială Căpreni, dar nu avem nimic oficial”, a spus inspectorul Nicolae Negrea. 

Vizualizări: 3,833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: