Vântul puternic a făcut ravagii la Rânca

Mai  multe căsuțe din lemn și o rulotă au fost răsturnate de vântul puternic din stațiunea montană Rânca. Rafa puternică de vânt a luat și acoperișul unei pensiuni din zona respectivă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La căsuțele respective erau puse spre vânzare anumite produse specifice zonei, dar și suveniruri. Imaginile au ajuns virale pe paginile de socializare.

„În cursul dimineţii a fost un vânt foarte puternic, care era aşteptat. La rafală, vântul a o viteză foarte mare şi, undeva în zona deschisă, înainte de staţiunea Rânca mai multe căsuţe în care funcţionau magazine au fost luate de vânt. Unele sunt distruse, iar altele sunt mutate de pe poziţii. Câteva dintre ele sunt mutate câteva sute de metri către Valea Galbenului. E bine că nu au fost oameni în ele. Din păcate, iarna se apropie, iar fenomenele extreme devin tot mai frecvente, iar oamenii trebuie să îşi o ia măsurile de siguranţă ca imobilele să reziste la astfel de situaţii. Un acoperiş din Rânca a fost smuls de vânt“, a spus Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj.

Vizualizări: 1,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: