Târgu Jiu: Mii de tineri pe stadion

Pentru a doua seară la rând, Stadionul Municipal din Târgu Jiu s-a umplut de elevi, părinți și profesori. A fost o nouă seară dedicată ceremoniilor de absolvire ce s-a încheiat cu un concert și foc de artificii. Inevitabil, și traficul în zona stadionului a fost îngreunat. 

La finalul ceremoniei de absolvire, a concertat Spike. 

"Și a doua seară dedicată ceremoniilor de absolvire a fost un succes! Felicitări absolvenților de la Colegiul Național "Spiru Haret", Colegiul Economic "Virgil Madgearu" și Colegiul Tehnic "Henri Coandă"! Seara s-a încheiat cu un concert susținut de un alt preferat al tinerilor din Târgu Jiu, SPIKE. Ca și cu o seară în urmă, pe Stadionul Municipal au fost mii de persoane, de la elevi, părinți și prieteni și până la numeroșii fani ai artistului care a concertat la Târgu Jiu.

Urmează ultima zi dedicată absolvenților din învățământul liceal, chiar pe 1 iunie, pentru ca, după aceea să-i felicităm pe absolvenții învățământului gimnazial", a fost mesajul primarului Marcel Romanescu. 

Luni seară, a fost organizată o ceremonie emoționantă pentru absolvenții Colegiului Național "Tudor Vladimirescu", Colegiului Tehnic "Ion Mincu", Liceului de Arte "Constantin Brăiloiu", Liceului cu Program Sportiv și Liceului Teologic. 

Toate ceremoniile de absolvire se vor încheia cu concerte. Pe scena amenajată la stadion vor mai urca Dorian Popa, Alex Velea și Antonia.

Galerie foto






Vizualizări: 4,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: