Târgu Jiu: Patru persoane rănite în accident

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineața în Târgu Jiu, pe strada Unirii, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz.

"La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și 3 echipaje din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului, 4 persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportate la UPU Tg-Jiu pentru investigații medicale suplimentare", arată ISU Gorj.

În microbuz se aflau 12 persoane, iar în autoturism două femei. Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că o femeie de 46 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, nu a acordat prioritate de trecere în momentul efectuării manevrei de întoarcere unui microbuz de transport persoane, condus de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate, care circula din direcția Drăgoieni în direcția centru.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto, precum și a unei pasagere din dreapta spate, de 22 de ani, din Scoarța.

Alti doi bărbați, de 49 respectiv 37 de ani, ambii din Bălănești, care erau pasageri in microbuz, au suferit leziuni și au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au efectuat cercetarea la fata locului și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Vizualizări: 10,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: