Târgu Jiu: Penny Market într-o fostă centrală termică de cartier

Un nou magazin Penny va fi pus în funcțiune pe raza municipiului Târgu Jiu. Marketul va fi realizat într-un cartier din zona de sud a orașului, pe suprafața care separă străzile Minerilor și Mioriței.

Marketul va fi amenajat pe structura unei foste centrale termice de cartier dezafectată în urmă cu mulți ani, după ce s-a renunțat la încălzirea centralizată de municipiului. Clădirea a fost vândută de primăria Târgu Jiu noilor investitori, care au și început lucrările de amenajare a construcției. Conform autorităților locale din Târgu Jiu, prețul de vânzare a fost de 435.000 lei. Înainte, clădirea arăta deplorabil, geamurile lipseau cu desăvârșire, imobilul fiind, nu de puține ori, adăpost pentru maidanezi și oamenii străzii.

Va fi un magazin mai mic decât cel realizat de cei de la Penny Market România pe amplasamentul fostei autogări din Târgu Jiu, spune primarul Marcel Romanescu. ”Este o afacere privată. Magazin Penny de cartier se face acolo. Lucrările au început de mai multă vreme. Am avut noi ceva probleme acolo cu locurile de parcare, că le ocupaseră. Până la urmă, au rezolvat și este în regulă. Magazinul Penny nu va dispune de locuri de parcare. Fiind de cartier, cred că este special făcut pentru cei din zonă”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 4,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: