Târgu Jiu: Serviciul de Ridicări Auto merge ca pe bandă

Serviciul de Ridicări Auto aduce bani grei la bugetul local! Acesta funcționează de doar 10 zile, iar până acum au fost deja ridicate 25 de mașini care au fost parcate neregulamentar. Pentru a le recupera, proprietarii au scos din buzunar, în total, nu mai puțin de 8.000 de lei. Rezultatul de început este „mulțumitor” susține directorul Transloc, Mihai Paraschiv.

În momentul în care a fost pus în funcțiune acest serviciu, autoritățile locale susțineau că în vizorul celor care vor ridica autoturismele vor fi, în special, acele mașini vechi, abandonate de ani de zile pe străzile municipiului Târgu Jiu. În realitate însă, în primele zile cele mai multe mașini ridicate de Serviciul de Ridicări Auto, au fost cele parcate neregulamentar. Explicația poate fi una destul de simplă:


„Au fost 25 de mașini ridicate până în acest moment. Trei erau abandonate și 22 parcate neregulametar. Este un număr destul de mic, dar fiind o activitate la început, una peste alta, este mulțumitor. În jur de 8000 de lei s-au încasat pentru cele parcate neregulamentar, în timp ce mașinile abandonate nu au fost nici până acum revendicate. Nu aș putea să vă spun dacă în cele 30 vor fi sau nu, recuperate de către proprietari”, a afirmat directorul Transloc, Mihai Paraschiv.


Pentru a-și recupera mașina, un proprietar trebuie să scoată din buzunar 350 de lei, în termen de 24 de ore. După această perioadă, se va mai adăuga o taxă de depozitare, în valoare de 100 de lei, pe zi.

Vizualizări: 2,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: