Se caută preoţi pentru trei parohii din Gorj

Mitropolia Olteniei a scos la concurs trei posturi de preoţi care să slujească enoriaşii din judeţul Gorj. Este vorba parohiile Pociovaliştea, Peştişani şi Rovinari I. Candidaţii la aceste posturi pot depune dosarele de înscriere la concurs până luna viitoare.

Consiliul Eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei a hotărât în data de 10 octombrie înfiinţarea şi scoaterea la concurs a postului clerical de preot II, la Parohia Pociovaliştea, Protoieria Târgu Cărbuneşti, cu un număr de 280 de familii. Dosarele candidaţilor ce îndeplinesc condiţiile de participare la examen se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 10 octombrie-11 noiembrie.

Şi în Protoieria Târgu Jiu Nord a fost scos la concurs un post clerical vacant.Este vorba de un preot paroh la Parohia Peştişani, cu un număr de 300 de familii. Dosarele candidaţilor se depun tot la Arhiepiscopia Craiovei până în data de 4 noiembrie.

Pentru postul de preot II de la Parohia Rovinari a fost prelungit termenul de depunere al candidaturilor cu încă 30 de zile. Parohia este de categoria I A şi dispune de 2.800 de familii. Dosarele pentru ocuparea acestui post se pot depune la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei până în data de 18 noiembrie 2014. În acest caz, termenul iniţial de depunere al dosarelor de înscriere a fost data de 15 octombrie.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: