Târgujiencele își vând pe internet rochiile de mii de euro

Imediat după Sărbătorile Pascale începe sezonul de nunți, un bun motiv pentru târgujience să-și vândă rochiile de mireasă.

Site-urile de vânzări on-line sunt pline de anunțuri cu rochii de mireasă de vânzare pentru toate buzunarele. 

Prețul unei rochii de mireasă folosită o singură dată pornește de la 1.000 de lei și ajunge și la 4.000 de euro. Vorbim de un model 2024 produs de o casă de modă. 

Prețul depinde de modelul rochiei, dar și de materialele folosite. De exemplul, o altă târgujiancă își vinde rochia purtată în cea mai importantă zi cu 15.000 de lei.

Tot în Târgu-Jiu se vând rochii de mireasă pe internet purtate o singură dată cu prețuri cuprinse între 4.000 și 7.000 de lei."Eu am dat dublu pe rochie pentru că am făcut-o la comandă la o casă de modă din Timișoara. Am vrut să fie unică, este realizată din mătase, broderiile și pietre de calitate. Să nu mai pun la calcul drumurile de Timișoara pentru probe. Am fost de 4 ori până a fost gata rochia. Dacă nu i s-a întâmplat nimic la nuntă m-am gândit să o vând că să mai recuperez din bani. Oricum nu am ce mai face cu ea și așa se poate bucura o altă tânără de ea. O dau cu 7.500 de lei negociabil”.

Vânzătoarele dau garanții că rochiile nu au defecte și au fost curățate după evenimente.

Galerie foto




Vizualizări: 1,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: