Tașcău: La „Tudor”, e acceptabil

Școala online a fost cea mai mare provocare chiar și pentru liceele mari, nu doar pentru unitățile de învățământ din mediul rural. Directorul celui mai mare colegiu din județul Gorj se declară mulțumit de cum se fac lecțiile, dar mai ales de faptul că au fost înregistrate doar cazuri izolate de infecție cu SARS-CoV-2 de la reluarea cursurilor.

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” era deja dotat cu mare parte din echipamentele care fac posibilă școala online înainte de pandemie. “Nu era nevoie să se întâmple asta ca să avem table electronice și platforme pe care să discutăm. Au trecut opt luni și sunt școli în România în care nu se poate desfășura acest proces de învățământ foarte bine. Eu zic că la Liceul „Tudor”, pe care îl conduc, se desfășoară acceptabil. Nici la noi nu e extraordinar, dar am făcut toate demersurile să avem aparatura necesară, copiii să învețe și nu am prea multe nemulțumiri”, a declarat Doru Tașcău, la Radio Accent.

Tașcău a răsuflat ușurat și că nu au fost multe cazuri de Covid 19 în rândul elevilor sau al dascălilor. „Nu am avut îmbolnăviri. Una, două, care au provenit din familie, nu au avut nicio legătura cu școala. La „Tudor”, sunt 1.500 de elevi, care învață. Jumătate, jumătate, exceptând clasele 0-IV, clasa a VIII, a XII-a, care învață 100% verde, față în față. Am putut să facem un lucru bun”, a mai explicat Tașcău.

Vizualizări: 2,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: