Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tată și fiu, condamnați pentru trafic de droguri

Doi gorjeni din Turceni, tată și fiu, au fost condamnați marți la Tribunalul Gorj pentru trafic de droguri. Marian și Nazian Sfîrlogea au fost trimiși în judecată pe 25 martie.

Cei doi nu și-au recunoscut faptele. Emil Nazian Sfîrlogea a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare, iar Marian Sfîrlogea la doi ani cu executare. Sentințele nu sunt definitive. Cei doi sunt în arest preventiv, instanța prelungind și această măsură preventivă.

La începutul lunii martie, polițiștii au găsit în casa celor doi 60 de grame de seminţe de cannabis, 1 kilogram de muguri de cannabis, un grinder de mărunțire a fragmentelor vegetale, două cântare de precizie, două ţigarete confecţionate artizanal ce conţin fragmente vegetale, foiţe folosite pentru confecționarea țigărilor, un pistol cu capsule CO2, 4 butelii cu gaz, un recipient cu bile din plastic, cinci telefoane mobile, o tabletă și 2.500 de lei.

Vizualizări: 2,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: