Tehnicieni care au antrenat Pandurii, pe lista FCU Craiova

FCU Craiova este în continuare fără antrenor deşi clubul a încercat în zadar să-i găsească înlocuitor lui Nicolo Napoli. Oltenii s-au lovit doar de refuzuri după ce au declinat oferta oltenilor tehnicienii Marius Croitoru și Laurențiu Reghecampf.

 Marius Croitoru și Laurențiu Reghecampf, cei care s-au despărțit și ei recent de echipele la care au antrenat în sezonul trecut, FC Botoșani, respectiv Universitatea Craiova, au refuzat oferta celor de la FCU Craiova. Discuțiile purtate cu Marius Croitoru au fost foarte avansate, însă au fost sistate brusc de antrenor imediat ce a aflat că se discută în tandem și cu un alt tehnician - Laurențiu Reghecampf, conform playsport.ro. De asemenea, nici discuțiile cu ”Reghe” nu au avut finalitate. Suporterii olteni au avut o reacție furibundă la auzul veștii că se încearcă aducerea fostului antrenor de la rivala din oraș, Universitatea Craiova iar Adrian Mititelu Jr. s-a văzut nevoit să renunțe și la această variantă.

Cu două refuzuri pe listă, conducătorii celor de la FCU Craiova au fost nevoiți să se reorienteze rapid și, conform sursei citate, au adăugat alte două nume printre priorități. Ambii antrenori sunt olteni, au antrenat în trecut şi pe Pandurii Târgu Jiu şi ambii sunt acum liberi de contract. Este vorba de Eugen Neagoe și Emil Săndoi.

Eugen Neagoe (54 de ani) este liber de contract din vara lui 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Acesta a mai lucrat la FCU Craiova ca antrenor principal, dar și ca secund al lui Victor Pițurcă. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Pandurii Târgu Jiu, Poli Iași, Dinamo și Hermannstadt, fiind și secundul lui Victor Pițurcă la echipa națională.

Emil Săndoi (57 de ani) este și el liber de contract după ce s-a despărțit recent de Chindia Târgoviște, după ce a salvat-o in extremis de la retrogradare, sezonul trecut. În perioada septembrie 2014 - ianuarie 2016, Emil Săndoi a antrenat-o pe rivala celor de la FCU Craiova, Universitatea Craiova, formație patronată de Mihai Rotaru. Săndoi este antrenorul care a promovat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga 1, în anul 2005.

Vizualizări: 6,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: