Temelescu, confruntare cu Edenred în faţa procurorului

Ancheta în dosarul instrumentat de procurorul Emil Moţa cu privire la modul în care s-au cheltuit banii la Pandurii a continuat ieri cu o confruntarea dintre fostul vicepreşedinte al Clubului Sportiv, Viorel Temelescu, şi un reprezentant de la Edenred SRL, firma care a asigurat tichete de masă pentru mineri.

Confruntarea a avut loc în contextul în care reprezentantul Parchetului susţine că Temelescu ar fi falsificat trei contracte împreună cu Marin Condescu pentru a obţine de la fosta Societate Naţională a Lignitului Oltenia circa 3,5 milioane de lei. Contractele de cesiune de creanţă sunt, de fapt, unele scanate, după cum au constatat judecătorii de la Tribunalul Gorj, cei doi şefi de la Pandurii neputând fi acuzaţi că le-ar fi falsificat, în epoca internetului fiind o uzanţă încheierea unor contracte prin intermediul e-mailurilor şi al internetului.

Temelescu a fost luat ieri la întrebări de faţă cu reprezentantul Edenred, acesta declarând la finalul confruntării că, din punctul său de vedere, nu există nicio problemă la contractele de cesiune de creanţe. „Aşa cum am mai spus, nu sunt probleme la aceste contracte. Sunt încheiate legal, sunt recunoscute de părţile semnatare, nu văd vreo problemă. Am răspuns din nou la întrebările care mi s-au pus şi cred că lucrurile sunt lămurite”, e de părere Viorel Temelescu.

Anterior şi Marin Condescu declara că nu există contracte falsificate la Pandurii, dar procurorul care se ocupă de acest dosar, a fost de o cu totul altă părere, chiar dacă nu a avut şi probe în acest sens.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: