Tenismeni de pe cinci continente, la Târgu Jiu

Tenis Club Elite va organiza, în perioada 21-30 iulie, la Târgu Jiu, un turneu de tenis de câmp. Turneul face parte din Circuitul Internațional al României-FRT Pro Circuit. Premiile vor fi acordate de Primăria Târgu Jiu care a pus la bătaie 15.000 de dolari pentru premierea celor mai buni sportivi.

Circa 200 de participanți vor fi prezenți la turneul FRT Pro Circuit ce se va desfășura la Târgu Jiu, la finele lunii viitoare. Vin sportivi din peste 30 de țări, de pe cinci continente: Europa, Asia, America de Nord, America de Sud și Australia.. Competiția „Turneul Municipiului Târgu Jiu” va avea loc la sfârşitul lunii iulie. 15.000 de dolari, suma cerută de organizatorii evenimentului, a fost aprobată în ședința Consiliului Local Târgu Jiu, de luni, 26 iunie. Primăria și Consiliul Local vor deveni astfel sponsorii oficiali ai competiției, iar un reprezentant desemnat de administrația locală va putea să înmâneze personal premiul câștigătorului.

Tenis Club Elite organizează anul acesta mai multe turnee de tenis la Târgu Jiu, etape ale circuitelor internaționale de tenis profesionist și la nivel de amatori.

Galerie foto


Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: